Merenrannan kainalossa, metromatkan päässä

Kartanoalueesta moderniksi lintukodoksi

Matinkylän kartanon alueet on merkitty kirjoihin ja kansiin jo keskiajalla. Vuosien saatossa alue on kehittynyt hiljalleen maalaismaisemasta tähän päivään.

Vanha ostoskeskus on myös ollut oman aikansa upea taidonnäyte ja alueen sydän – sen uudistaminen on suorastaan kulttuuriteko.

Korkealla vehreässä sylissä

Mahtinokka sijaitsee vehreällä alueella, Matinkylän korkeimmalla kohdalla. Viereisellä tontilla avautuvat avokalliot ja merenranta on kävelymatkan päässä.
Läheiset viheralueet, Suomenojan lintualtaat sekä puistot ja leikkipuistot tuovat luonnon lähelle modernia kotiympäristöä.

Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat, läheltä löytyvät muunmuassa urheilukenttä, jäähalli, Forever, BowlCircus, Duudsonit Activity Park sekä Tiistilän hevostallit.

Lumoava ranta-alue ja ainutlaatuinen saaristo

Meren tuoksu ja fiilis ovat Mahtinokasta kivenheiton päässä. Lähistöllä on upea Rantaraitti, eikä uimarantaankaan ole pitkä matka. Luonnossa liikkujaa ravitsevat upea Nokkalan Majakka-ravintola sekä Café Merenneito.

Veneilijälle löytyy lyhyen matkan päästä venesatama, josta pääsee pujahtamaan suoraan merelle. Espoon monipuolinen saaristo on tutustumisen arvoinen, ja sinne pääsee myös saaristoveneillä, vaikkei omaa venettä omistaisikaan.

 

 

 

Kattavat palvelut jokaiseen makuun

Mahtinokan kulman takaa löytyvät Ison Omenan kattavat palvelut, kaupat ja ravintolat, elokuvateatteri, kirjasto, terveyspalvelut – lähes kaikki tarvittava sijaitsee omassa kotikaupunginosassa.

Koulut ovat myös lähellä, ja parin vuoden sisällä Matinkylään on valmistumassa Suomen suurin lukio. Alueelta löytyvät myös ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit.

Näppärät kulkuyhteydet

Vaikka Matinkylä sijaitsee omassa rauhassaan lähellä luontoa, ovat kulkuyhteydet huippuhyvät.

Metrolla ja bussilla sujahtaa näppärästi Helsinkiä kohden, ja Länsiväylää pitkin pääsee nopeasti autolla keskustaan – ja oikeastaan mihin vain.